Devlet personel Başkanlığı ve Polis Akademisi Başkanlığında yayımlanmış olan ilana göre Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı alanlardan oluşan personel kadrosu ile Öğretim Görevlisi alımı yapacağını belirtti. Bu yönde başvuru şartları ve başvuru bilgileri için yayımlanmış olan ilanın detayları aşağıdaki gibidir.

HANGİ ALANLARDA ALIM YAPILACAK?

Polis Akademisi Başkanlığı Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne Uluslararası İlişkiler 1, Hukuk 1, Sosyoloji 1 ve Psikoloji 1 olmak üzere 4 ve Trafik Enstitüsü Müdürlüğüne 1 Güvenlik Yönetimi alanında araştırma Görevlisi alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Emniyet Genel Müdürlüğüne personel alımı için adyalardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından Devlet memurluğuna herhangi bir engeli bulunmamak, erkek adaylar için askerliğin yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliği’nde belirtilen hükümler çerçevesinde adayın müracaat ettiği unvan ile Devlet Memuru olmasında ve istihdam yerinde çalışmasına engel sağlık sorunu bulunmaması ve bunu sağlık raporuyla belgelendirmesi niteliklerini taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir.

BAŞVURULAR:

Söz konusu olan EGM personel alımı için başvuru süreci ilanın yayım tarihi olan 10 Ekim 2019 tarihi itibari ile başlamıştır. Adaylara başvuru için 15 günlük süre verilmiş olup adaylar başvurularını en geç 24 Ekim 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Polis Akademisi İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğüne istenen belgeler ile şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim