Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı yapıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek amaçlı farklı bölgelerden, farklı birimlerine personel alımı yapacak. Personel ALım duyurusu geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olup, Başvurular bugün itibari ile başladı! Adaylar başvurularını başvuru şartlarına göre gerçekleştirebilir ve son başvuru gününe kadar yapmaları gerekmektedir. Buna göre adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı ve 657 Saılı DMK 4 A Maddesindeki şartlar aranacaktır.

Buna göre Emniyet Genel Müdürlüğü Mesleki Teknik Eğitim veren Ortaöğretim Kurumlarının Yiyecek İçecek Hizmetleri alanında bulunan Aşçılık veya Mutfak dallarından birinden mezun olmak şartı ile, Bayburt POMEM 2, Gümüşhane 1, Bingöl 1, Iğdır 2, Erzurum 1, Malatya POMEM 2, Balıkesir Ayvalık POMEM 2, Samsun 1, Eskişehir POMEM 1, Kırıkkale 1 olmak üzere toplamda 15 kişilik kadro ile Aşçı alımı yapacaktır. 

ARANAN DİĞER ŞARTLAR:

Emniyet Genel Müdürlüğü adaylardan mezuniyet dışında genel olarak, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. Maddesindeki şartları taşımak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 65 puan almış olmak, Emniyet Genel Müdürlüğünce Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak ve Güvenlik, Arşiv Araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacaktır.

Ayrıca adayların KPSS puan sıralaması esas alınarak adaylara, sözlü ve/veya uygulamalı giriş sınavı yapılacak olup bu sınavdan başarılı olan 15 kişi kadroya alınacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

EGM Aşçı alım ilanına başvuru yapacak aaylar için başvurular bugün başladı. Buna göre adaylar başvurularını en geç, 15 Aralık 2017 tarihi Cuma Günü mesai saati bitimine kadar bulundukları illerin İl Emniyet Müdürlüklerine şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Bunun dıında yapılacak başvurular geçerli sayılmayacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Android Cihazlar için Google Play'dan Buradan

İOS ( İphone ve İpad ) cihazlarına App Stroden Buradan

Editör: TE Bilisim