Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere sözleşmeli kamu personeli alımı yapacğaını belirtti. Buna göre Emniyet Genel Müdürlüğü 2018 yılı 3. Dönem kapsamında Emniyet Teşkilatında Emniyet hizmetleri sınıfı görevleri kadrolu ve sözleşmeli personel yönetmeliği çerçevesinde 657 sayılı devlet memurları kanunu kapsamında sözlü veya uygulamalı sınav sonucuna göre sözleşmeli olarak pilot alımı yapacak. Buna göre Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığına 3 Uçak pilotu alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Emniyet Genel Müdürlüğü Sözleşmeli pilot adaylarından, 657 Saylı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Türkiye genelinde çalıştırılmayı ve tüm uçuşlarda görevlendirilmeyi kabul etmek, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranır.

Özel olarak pozisyonuna göre ise, -Genel toplam uçuşu olarak minimum 2000 saat sabit kanat uçuşu bulunmak, Pilot olarak minimum 1000 saat çift motor sabit kanat uçuşu bulunmak, Jet Motorlu Uçaklarda intibakı bulunmak ve sağlık açısından uçuşa elverişli olmak ve Pilot Lisansına Sahip Olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Emniyet Genel Müdürlüğü sözleşmeli perosnel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularına 25 Eylül 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 02 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.Buna göre başvurular Bulunduğunuz il emniyet Müdürlüğü personel şube müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. Başvuru yapacak adyalar ilan hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru kılavuzuna ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim