Emniyet Genel Müdürlüğü yayımladığı ilana göre bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı bölgelerden bünyesine personel alımı yapacağını belirtmişti. Yapılan duyuruya göre Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine Artvin, Bartın, Siirt, Mardin, Çankırı ve Kilis'ten 1 er kişilik kadro ile toplamda 6 Psikolog alımı gerçekleştirecek. Buna göre başvuruların 04 Aralık 2017 tarihi itibari ile başlamasının ardından sona ermektedir. Adaylar başvuru yapabilmeleri için 2016 veya 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Emniyet Genel Müdürlüğü Psikolog alımı başvurularında son günlere gelindi. Adaylar başvurularını en geç 08 Aralık 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvuru yapacak adaylar başvurularını Kimlik belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf, Diploma aslı veya fotokopisi moter tastikli ve KPSS sonuç belgesi  ile birlikte son başvuru gününe kadar Bulundukları il Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECE?

Emniyet Genel Müdürlüğü Psikolog alımı ilanına başvuru şartlarını taşıyan her aday başvuru yapabilir. Buna göre, adaylardan, Yapılacak olan Güvenlik ve Arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilecek olanlar, Emniyet Genel Müdürlüğünce belrlenen sağlık koşullarını sağlamak ve görevini yapmasına bir sağlık peoblemi olmamak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak ve 2016 veya 2017 yıllarında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans düzeyinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları şarttır.

Ayrıca Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak Yazılı ve Sözlğ sınavdan başarılı olmalarıda şarttır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için ve ilanın tam metnini incelemek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim