Devlet Personel Başkanlığı her hgeçen gün yeni ilan yayımlıyor. Yayımlanmış olan ilanlara göre Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için memur personel alımı yapacağını açıkladı. Buna göre Emniyet Genel Müdürlüğü alacağı bu personel adaylarından Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak şartı arayacaktır.

ARANAN GENEL ŞARTLAR:

Emniyet Genel Müdürlüğü alımını yapacağı adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Adli Sicil ve arşivi temiz bulunmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak şartları aranacaktır.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine personel alımı yapmak için 2 ilan yayımladı. Yayımlanan ilanlara göre Emniyet Genel Müdürlüğü 2 Aşçı Yardımcısı ve 1 kişilik kadro ile Engelli Kuru Temizlemeci olmak üzere toplamda 3 kişi alacak.

ÖZEL ŞARTLAR:

Aşçı Yardımcısı poaizsyonuna başvuru yapacak adaylardan, Aşçılık Pastacılık ve Tatlıcılık alanlarında en az kalfalık belgesine sahip olmak, En Az lise mezunu olmak, Ankara il Sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, VİP Alakart hizmeti veren resmi veya özel kuruluşlarda en az (2) iki yıl çalışmış olmak ve bunu belgelendirmek ve Dünya Mutfağı konusunda bilgi sahibi, sunum konusunda tecrübeli olmak ve bunu belgelemek şartlar ıaranacaktır.

Engeli Kuru Temizlemeci Pozisyonuna başvuru yapacak adaylardan ise, Kuru Temizleme ile ilgli mesleki eğitimi olduğuna dair belge bulunmak, Ankara ilinde ikamet ediyor olmak, En az %40 Engelli Olduğuna Dair Engelli Sağlık Kurulu Raporu almış olmak,Buhar makinesi, Ütü, Pres, Leke Makinesi ve Kuru Temizleme Makinesi kullanabiliyor olmak ve en az lise mezunu olmaları gereklidir. Ayrıca adayların 2018 Yılı EKPSS puan türüne bakılacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 06 Haziran 2018 tarihi itibari ile başladılar. Buna göre başvurular en geç 19 Haziran 2018 tarihine kadar Türkiye İş Kurumuna yapacak olup, Müdürlüğümüzce müracaat alınmayacaktır. İlanlar hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları inceleyiniz.

Aşçı Yardımcısı Pozisyonu

Kuru Temizlemeci Pozisyonu

Editör: TE Bilisim