Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki işçi personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda personel alımı yapacak. Başvuruların geçtiğimiz günlerde başlaması ile artık sona ermektedir. Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini bitirmemiş olan adaylar için birkez daha bilgi veriyor olacağız.

Yayımlanan ilana göre Emniyet Genel Müdürlüğü Türkiye İş Kurumu aracılığı ile, 1 Resepsiyon Görevlisi,1 Temizlik Görevlisi ve 1 Pizza ustası alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak, Engelli pozisyonu için EKPSS puanına sahip olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Adli Sicil kaydı bulunmamak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 25 Temmuz 2018 tarihi itibari ile başladılar ve adaylara verilen 10 günlük başvuru süresi sona ermektedir. Buna göre adayların en geç 03 Ağustos 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular, son başvuru gününe kadar Türkiye İş kurumu ( İŞKUR ) üzerinden yapılacaktır. Adayların Müdürlüklere yapacakları başvurular kesinlikle geçerli olmayacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim