Emniyet genel Müdürlüğü 32 Memur Personel Alacak
Emniyet genel Müdürlüğü personel alımı gerçekleştiriyor. Emniyet genel Müdürlüğü bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve farklı bölgelerde toplamda 32 kişi alacak. Sizde Emniyet genel Müdürlüğü ailesine katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
Emniyet genel Müdürlüğü 25 Aralık 2015 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan boş pozisyonları doldurmak amaçlı farklı bölgelerden ve farklı niteliklerde toplamda 32 kişilik boş kadrosuna 32 Personel alacaktır. Alınacak olan personellerden kadroya girebilmeleri için Giriş Sınavı uygulanacak olup kadroya girişleri belirlenecektir. Sınava katılma şartları ve başvuru bilgileri şöyledir:
GENEL ŞARTLAR:
     - Kamu haklarından mahrum bulunmayan adaylar,
     - T.C. Vatandaşı olan adaylar,
     - 18 yaşını tamamlamış olan adaylar,
     - 35 yaşını doldurmamış olan adaylar,
     - Emniyet genel Müdürlüğünün yapacağı giriş sınavından olumlu sonuç alacak olan adaylar,
     - Sağlık durumu yapacağı göreve uygun olan adaylar,
     - Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak, (Yapılacak sınavlar sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)
     - Yapılacak olan güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alacak olan adaylar,
daha fazla şarta ulaşmak için ilanın tam metnini inceleyyiniz. 
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 25 Ocak 2016 tarihi ile 29 Ocak 2016 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, adayların bulundukları illerin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne bizzat başvuracaklardır. 
İlanın tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.