Türkiye Katılım Bankası personel alımı yapılacak.

Bankacının Türkiye genelindeki personel eksikliğini gidermek için yeni mezun olan tecrübe şartı bulunmadan, genel yetenek sınavı, mülakat, yabancı dil sınavı ve kişisel yetkinlik envanteri kriterlerine göre alımlar yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Eğitim düzeyinde Üniversitelerin İİBF, Mühendislik bölümlerinden dört yıllık lisans mezunu olan, analitik düşünmeye sahip, erkek adayların askerliğini tamamlamış, muaf yada 2 yıl tecil ettirmiş, yaş şartında ise en fazla 28 yaşını aşmamış adaylar istihdam edilecek.

Bankanın kariyer sistemi üzerinden yapılan açıklamada genel başvuru niteliğindeki başvurular için bankanın kadrolarında ihtiyaç bulunan açık pozisyonlar için gerekli ihtiyaç bulunması halinde iletişime geçileceği belirtildi.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuru yapacak adayların birim ve şubeyi belirten ön yazı oluşturmaları gerekmektedir. Hangi pozisyonlar için başvuru yapabileceğinin belirtilmesi gerektiği açıklanmakta. Tecrübe şartı olmadan başvuru yapan adayların genel yetenek sınavına ve kişisel yetkinlik envanteri uygulaması ile sözlü sınava tabi tutulacakları belirtilmektedir.

İlana erişmek için: http://bit.ly/2DsUPma

Gelişmelerden anına haberdar olmak ve yeni ilanlar için;

sosyal medya siteleri üzerinden bizi takip edebilir ve İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim