Emiraters dünyaca ünlü havayolu şirketlerinden olan bir firmadır. Uluslararası hizmet vermekte ve sizinde bu hizmetin bir parçası olmanızı beklemektedir. Yapılan toplantılar ve görüşmeler sonucunda Emiraters bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere Dubai merkezinde olmak üzere ve dünyanın her ülkesinden Kabin Memuru alımı yapacağını belirtti. Emiraters alımları canlı görüşmeler ile ile yapıp adaylardan CV ve fotoğraf istiyor. Bu bağlamda üç farklı şehirde görüşmeler düzenleyecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Emiraters görüşmeleri için adaylardan bazı nitelikler arıyor ve bu nitelikleri taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir. Adaylardan;

  • 21 Yaşını doldurmuş olmak,
  • En az lise mezunu olmak,
  • İngilizceyi akıcı bir dille konuşmak ( bunu yazılı ve sözlü sınav ile kanıtlamak )
  • Emirates kabin memuru üniforması giyildiğinde vücudunun görünen yerlerinde herhangi bir dövme veya iz olmamak ( Bandaj veya kozmetik ürünlerle kapatılanlar kabul edilemez )
  • Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve Vücut kitle indeksi ( BİM ) ile fiziksel görünümü düzgün olmak,
  • En az 160 cm Boyunda olmak,
  • Yeni insanlara, yerlere ve bulunduğu duruma uyum sağlayabilmek,
  • Ayak uçlarında dururken 212 cm'lik kol erişimi olmak,

İŞE ALIM SÜRECİ NASIL OLACAK?

Emiraters havayolu şirketi için işe alım süreci 5 madde ile yapılıyor. Bunlar, CV İnceleme ve Başvuru koşullarını taşıyıp taşımadığı için değerlendirme, Grup Değerlendirmesi, Boy ve kilo ölçümü, Online İngilizce değerlendirmesi ve davranış anketi ve son olarak WEB Tabanlı final röportajı şeklinde yapılacak. Ayrıca Emiraters yayımladığı ilanda erkek veya bayan adayların görüşme günü giyinmeleri gereken kıyafet örneğini de sundu. Adayların tüm özellikleri giydikleri kıyafetler belirlendirecek.

BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ADAYLAR EĞİTİME ALINACAK!

Başvurusu kabul edilmiş olan adaylar 7 aşamalı bir eğitim sisteminden geçtikten sonra kabin memuruluğu ekibine katılabileceklerdir.

1. Adım TÜMEVARIM : 8 Gün sürecek bu eğitimde, İndüksiyon haftası, Dubai'deki ve eğitiminiz boyunca yeni ortamınıza geçişiniz sırasında size yardımcı olacak ve destek olacak bilgiler sağlayacaktır.

2. Adım EYLÜL : Bu eğitim 13 gün sürecek ve,Güvenlik ve Acil Durum Prosedürü Eğitimi, uçak ve yolcularımızın her zaman güvende olmalarını sağlamak için size bilgi ve becerileri sağlayacaktır. Eğitim, Uçak ekipmanı, yangınla mücadele, uçuş sırasında acil durumları ve tahliyeyi kapsar.

3. Adım GMT : 5 gün sürecek bu eğitimde,Grup Medikal eğitimi, uçaktaki herhangi bir tıbbi olayı güvenle yönetebilmenizi sağlayacaktır. CPR, kanama, yanıklar, acil doğum ve çeşitli tıbbi durumlar gibi konuları ele alacaksınız.

4. Adım GÜVENLİK: 2 günlük süreteç güvenlik Eğitimi, asılsız davranış, kaçırma ve sabotaj gibi yasa dışı müdahaleleri önlemek ve yönetmek ve ayrıca kişisel güvenlik kaygılarını ele almak için size kılavuzlar, beceriler ve teknikler sağlayacaktır.

5. Adım TEKDÜZE STANDARTLARI: 1 günlük eğitimde,İmaj ve homojen eğitim size Emirates markasıyla uyumlu bir profesyonel imaj tasarlama becerisi ve bilgisini verecek, Üniforma standartları, cilt bakımı, makyaj, saç bakımı, tırnak bakımı ve sağlıklı bir yaşam tarzını kapsayacak.

6. Adım HİZMET KİŞİLİĞİ :Parlamaya hazır mısın? Emirates, gökyüzündeki en büyük yıldızlardan biridir.

7. Adım HİZMET:14 günlük eğitimde, 4 gün Hizmet Eğitimi, 4 aya kadar 'Dünyanın En İyi Uçuş Deneyimi' sunmak için gereken bilgi ve becerileri size kazandırmak için İş öğrenme ve geliştirme ve 3 gün Hizmet Değerlendirmesi hakkında eğitim alınacak.

SOSYAL OLANAKLAR NEDİR?

Emirates şirketinde kabin memuru olarak görev yapacak adaylara şirket tarafından bir çok sosyal olanak sağlanarak memurların tüm ihtiyaçları karşılanır. Bu sayede siz işinizi daha rahat yapabilir ve hem iş yaparak hemde yeni yerleri keşfetmenin keyfin çıkartırsınız. Emirates sağlayacağı sosyal olanaklar, Maaş ve uçuş maaşı, Konaklama ihtiyaçları, imtimiyazlı seyahat, konaklama, taşıma, üniforma şirket tarafından karşılanacak hizmetlerdendir.

15 BİN TL MAAŞ OLANAĞI:

Emirates havayolu şirketinde görev yapacak kabin memurlarına maaş olarak 2 bin 600 dolar maaş ödeneği sağlanacak ve buda tük lirası olarak karşılığı yaklaşık 15 bin TLye denk gelmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR VE GÖRÜŞME GÜNLERİ NEDİR?

Emirates havayolu şirketine başvurular görüşme ile alınacak.Bu yönde işe alım etkinleri düzenleyecek olan şirkete öncelikle resmi internet adresi üzerinden ön başvuruda bulunmanız gerekiyor. Ön başvurularını yapan adaylar, İzmir, İstanbul ve Antalya illerinde etkinliklere katılabilecekler. Aşağıda sırası ile sizlere etkinlik tarihlerini ve yerlerini maddeliyoruz.

1. Etkinlik: 29 Temmuz 2019 tarihinde saat 09:00'da Radisson Blu Hotel İstanbul, Şişli; 19 Mayıs Mah. 19 Mayıs Cad. N: 2 Şişli, İstanbul adresinde yapılacak.

2. Etkinlik: İzmir ilinde 02 Ağustos 2019 tarihi saat 09:00 tarihinde Mövenpick Otel İzmir; Cumhuriyet Bulv. No: 138 Alsancak, 35210, İzmir adresinde düzenlenecek.

3. Etkinlik: İstanbul işe alım etkinliği 27 Ağustos 2019 tarihi saat 09:00'da düzelenecek ve başvurular İnternet üzerinden alınacaktır.

4. Etkinlik: 31 Ağustos 2019 tarihinde saat 09:00'da Antalya'da düzenlenecek.