Köklü Havayolu şirketleri arasında olan Emirates bünyesine personel alımı yapacak. 2020 yılı için yeni ilanlar yayımlanmaya başlandı ve başvurular İnterneten alınacak. İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde Emirates kabin memuru alımı ilanı hakkında detayları aktaracağız.

İLANIN DETAYLARI:

Emirates bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı bölgelerde bulunan görüşme noktaları ile hostes ( kabin memuru ) alımı yapacağını belirtti. 2019 yılında başlayan kabin memuru alımları 2020 yılında da devam edecek olup hala aktif iş ilanı bulunmaktadır. Başvuru niteliklerini yerine getiren adaylar başvuru yapabilecekler.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR

- Görüşme gününe katılma sırasında en az 21 yaşında olmak,

- Boy uzunluğu en az 160 cm ve ayak uçlarındayken en az 212 cm boyunda olmak,

- En az Lise Mezunu Olmak,

- Akıcı bir şekilde yazılı ve sözlü olarak İngilizce biliyor olmak,

- Emirates Kabin memuru üniforması giyildiğinde vücudun görünür kısımlarında dövme yanık, piercing gibi kalıcı izler görünmüyor olmak,

- Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve Vücut Kitle İndeksi ile bir zorlu role uygun olmak,

- Yeni insanlarla ve yeni yerlerle tanışma durumunu kabul etmiş olmak gibi nitelikler aranacak.

İŞE ALIM SÜRECİ NASIL OLACAK!

Emirates bünyesinde Kabin memuru olmak isteyen adaylar için değerlendirme süreci, CV İncelem ve Değerlendirme, Grup Değerlendirmesi, Boy ve Erişim Değerlendirmesi, İnternet aracılığı ile İngilizce Dil Değerlendirmesi ve Davranış anketi ve WEB tabanlı son görüşme şeklinde ilerleyecektir.

BAŞVURULAR:

Emirates resmi Kariyer İnternet adresi üzerinde yayımlanmış olan ilana göre 25 Ocak 2020 tarihli görüşme günü ile Antalya ilinde değerldnrime günü yapılacaktır. Adaylar İnternetten kayıt işlemini tamamladıktan sonra saat 09:00 da değerlendirmeye katılacaklardır.

BAŞVURU VE KAYIT İÇİN: https://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/

Yukarıdaki adresi kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırdıktan sonra adaylar Emirates Kabin memuru alımı ilanlarına ulaşacaklardır.

Editör: TE Bilisim