Dünyanın önemli hava yolu firmalarından bir tanesi olan Emirates Havayolu firmasına Türkiye genelinde personel alımları yapılacak.

Geçtiğimiz günlerde personel alımına başvuru yapan adaylar için Emirates yetkilileri ile görüşmeler gerçekleştirildi. Adaylar için yeni alım görüşmesi için tarih beli oldu buna göre 30 Ağustos tarihinde Antalya Crowne Plaza'da ikinci alım görüşmesi yapılacak.

MAAŞ VE DİĞER İMKANLAR;

Adayların işe alım sürecinde kabin memuru olarak göreve başlamaları halinde Dubai'de çalışma imkanı elde edebilecekler. Maaş ve sosyal imkanları ile de en az 15 Bin Tl maaş verilecek. Yaş şartında en az 21 yaşında olan, eğitim düzeyinde en az lise mezunu, yabancı dil şartında ise İngilizceyi akıcı bir şekilde konuşabilen, gerekli fiziki şartları taşıyan adaylar başvuru yapabiliyor. Personellerin konaklama ile servis hizmetleri ücretsiz olacak. Yıllık izinleri 30 ün olacak ve uçak biletleri de firma tarafından sağlanacak.

İşe alım etkinlikleri için 27 Ağustos tarihinde İstanbul, 30 Ağustos tarihinde Antalya, 7 Eylül tarihinde ise Ankara işinde etkinlikler gerçekleştirilecek.

BAŞVURULAR ONLİNE OLARAK YAPILABİLECEK;

İstanbul Etkinliği için işe alım etkinliği devam ediyor. Online olarak Emirates Group Careers üzerinden başvuru yapılabilecek. Detaylar için https://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/

Başvuru sürecine ilişkin diğer detaylar için tıklayın

İŞİN OLSA