Eminevim Türkiye genelinde 500 personel alımı yapacak.

2019 yılı milli istihdam projesi kapsamında Türkiye genelindeki seferberliğe bir destekte Eminevim'den geldi. Yapılan açıklamada İstihdam seferberliği kapsamında 500 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre istihdamlar Türkiye genelinde yapılacak. Ev ve araba almak isteyen kişilere taksit ile ödeme kolaylığı sağlayan ve bunu faizsiz bir şekilde sunan eminevim 1991 yılından beridir el birliği sistemi ile herkesi otomobil ya da ev sahibi yapmaya devam ediyor. Son açıklanan rakamlara göre 19 yılda 140 Bin 900 kişi Eminevim ile ev ve araba sahibi oldu.

EMİNEVİM TÜRKİYE GENELİ PERSONEL ALIMI;

İşe alım sürecinde; ihtiyaç bulunan kadrolar için yeni açık pozisyonlar açıklayan Eminevim bu kadrolarda cv ile başvuru alacak. Adaylar kariyer portalı üzerinden başvuru yapabilecek. Şahsen müracaat etmek isteyenler en yakın Eminevim şubesine uğramaları ve işe başvuru formunu doldurarak teslim etmeleri yeterli olacak. Başvuru yapan adaylar ön değerlendirme sürecinin arından uygun bulunanlar mülakat aşamasına geçecek. Referans kontrolü, kişilik envanteri gibi eleme adımlarını geçen adaylar Türkiye genelindeki Eminevim şubelerinde görevlendirilerek işe başlayacak.

500 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK;

Niğde, Ağrı, İstanbul, Adana, Adıyaman, Ağrı, Ankara, Bursa, Çorum, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Hatay, Isparta, Denizli ve Türkiye genelindeki bir çok illerde satış uzman yardımcısı, raporlama uzman yardımcısı, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, stajyer denetçi, planlama ve bütçe uzmanı kadrolarında alımlar yapılacak. Adaylar 1 haftalık intibak eğitimine tabi tutulacak. Başvurularda tecrübesiz, tecrübeli olan adayalar da başvuru yapabilecekler. Diğer yandan farklı eğitim düzeyindeki adaylar için başvuru yapılabilecek. İşe alım başvuruları kariyernet üzerinden yapılabilecek.

İlana başvuru için: http://bit.ly/2WuqZKn

Yukarıdaki bağlantıyı kopyalayıp, yeni sekmeye yapıştırmak ardından enter tuşu ile sayfayı açmak gerekmektedir. (Yukarıdaki link üzerine doğrudan tıklamada sayfa açılmayacaktır)

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim