El birliği sistemi geliştirerek Türkiye genelinde yaygınlaştıran ve 81 il genelinde kurduğu şubeleri ile ev ve araba almak isteyenlere faizsiz bir çözüm bulan Eminevim 500 kişi aranıyor ilan başlığı ile çok sayıda satış danışmanları alınacak.

Satış danışmanı kadrosunda; şubenin satış hedeflerini gerçekleştirmek, mevcut müşteri potansiyelini korumak ve daha da geliştirerek saha çalışmalarına katılmak, müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurabilen, satış uzman yardımcısı kadrosunda 500 kişi istihdam edilecek. Adaylar Kayseri, Samsun, Trabzon, Erzincan, İstanbul, Kırıkkale ve Ankara ilinde bulunan şubelerde görevlendirilecekler.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların başvurularda en az lise mezunu olmaları yeterli olacak. Diğer başvuru şartlarında ise;

Office programları kullanabilen, eğitimini en az lise olarak tamamlamış, satış tecrübesine sahip, müşteri memnuniyetine önem veren, takım çalışmasına uygun olan, insan ilişkilerine önem veren, iletişimde başarılı, kurum kültürüne uyum sağlayabilecek. Erkek adayların askerliğini tamamlamış olmaları gerekli olacaktır.

BAŞVURU TARİHLERİ;

Başvurular için son tarih 8 Ağustos olarak açıklandı. Bu tarihe kadar aşağıdaki link üzerinden öz geçmiş oluşturarak başvuru adımlarını tamamlamak gerekli olacak.

İlan detayları: http://bit.ly/2Zv8CSF

Diğer kadrolardaki alımlarda ise çağrı merkezi yöneticisi, muhasebe uzmanı, veteriner hekim, saha satış uzmanı, mali işler proje yönetimi, depo sorumlusu, genel müdür, topoğraf araç kiralama uzmanı gibi kadrolarda çok sayıda yeni ilanlar açıklandı. Bu ilanlara erişmek için: http://bit.ly/2KpId2t

İŞİN OLSA