Devlet Personel Başkanlığının ve Türkiye İş Kurumu tarafından 07 Nisan 2017 tarihinde yapılmış olan duyurusuna göre Elektrik Üretim A.Ş toplamda 40 kişilik boş kadro ile iş makinaları operatörü alacak. Adayların en az lise mezunu olmaları ve Kamu personeli seçme sınavına girmiş olmaları gerekmektedir. Adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden yapacaklardır. 

ALIM ŞARTLARI:

Elektrik Üretim A.Ş alım yapacağı 40 kişilik kadro ile İş Makinaları Operatörü adaylarından, 2016 yılında ÖSYMtarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Bunun dışında adaylardan, Lise ve dengi okul mezunu olması, G Sınıfı Ehliyeti, İş Makinası Operatörü Belgesine haiz olması şartı aranacaktır. Bu şartlara uygun olan adaylar aşağıdaki bilgiler yardımı ile başvurularını gerçekleştirebilirler.

Alım Yapılacak Kadro : İş Makinaları Operatörü
Alınacak Personel Sayısı : 40
Alım Yapılacak Yer : Kahramanmaraş ilinde bulunan Afşin Elbistan Linyitleri İşletme Müdürlüğü
Alım Yapacak Kurum :  EÜAŞ ( Elektrik Üretim Anonim Şirketi )

BAŞVURULAR:

Elektrik Üretim Anonim Şirketi İş Makinaları Operatörü alımı ilanına başvuru yapacak adaylar ilanın duyurusu yapıldıktan sonra 10 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmiş olmaları gerekmektedir. Yani 07 Nisan 2017 tarihinde başlamış olup en geç 17 Nisan 2017 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmektedir. Başvurular, Türkiye İş Kurumu şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden yapılacaktır. İlanın detaylarını, başvuru siresini ve ilanın takibini Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesinden takip edebilirsiniz.