Elektrik Üretim Anonim Şirketi açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Genel olarak alım ilanlarını kendi hazırlayan ve kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı ya da İŞKUR üzerinden duyurulmaktadır. Geçtiğimiz hafta yayımlanan ilan ile Elektrik Üretim Anonim Şirketinin 300 kamu personeli alımı yapacağı öğrenilmişti.

Buna göre adaylar Elektrik Üretim Anonim Şirketinin 300 kamu personeli alımı ilanına müracaat edebilmekte olup başvurular 17 Nisan 2017 tarihine kadar devam edecektir. Adayların 17 Nisan 2017 tarihine kadar başvuru yapması gerekmektedir.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Elektrik Üretim Anonim Şirketi yayımlamış olduğu ilan ile 300 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak Buna göre;

Elektrik Teknisyeni - 24 Personel
Elektronik Teknisyeni - 6 Personel
Makine Bakım Onarım Teknisyeni/Makine Bakım Onarımcısı - 189 Personel
Teknik Ressam - 1 Personel
Metal Teknolojisi Teknisyeni - 11 Personel
Motorlu Araçlar Teknolojisi/Otomotiv Teknolojisi Teknisyeni - 3 Personel
Şoför-Yük Taşıma - 16 Personel
İş Makineleri Operatörü - 40 Personel
Beden İşçisi (Genel) - 10 Personel

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlara en az ortaöğretim mezunu olmak üzere yanlarında belirtilmiş olan sayı kadar personel alımı gerçekleştirilecektir. Peki başvurular nasıl yapılır.

BAŞVURULAR

Elektrik Üretim Anonim Şirketinin 300 kişilik kamu personeli alımı ilanına müracaat edecek olan adayların ilanın yayımlanmış olduğu İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden ya da İŞKUR'un resmi internet sitesinden 17 Nisan 2017 tarihine kadar başvuru yapması gerekmektedir.

ALIM İLANI VE MÜRACAAT DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim