Ekşi sözlük çok sayıda personel alımı yapılacak!

Türkiye'nin en çok tıklanan sözcük platformu olan ekşi sözlük yeni personel alım ilanları açıkladı. Aylık 35 milyondan fazla ziyaretçisi bulunan ve 20 yıllık online platforma dönüşen ekşi sözcüğün Android mobil uygulama geliştiricisi, video editörü, yazılım proje yöneticisi, tasarımcı, sosyal medya yöneticisi kadrolarındaki alımlarda istenilen başvuru şartları şu şekilde;

BAŞVURU DETAYLARI;

Video editörü alımında adayların bu alanda en az 5 yıl tecrübeli olmaları, Adobe programlarından After Effects, Adobe Photoshop programını kullanabilmeleri sosyal medya içerik düzenlemelerini hızlı ve eğlenceli bir şekilde kurabilmeleri, kamera kullanabilmeleri, stüdyoda ya da dış çekim de görev almaları, yaratıcı fikirleri üretmeleri, video konseptleri geliştirmeleri için video editörü alınacak.

Yazılım projesi yöneticisi alımında ise adayların en az bu alanda 4 yıl iş tecrübesine sahip olmaları sonuç odaklı olması ve yazılım projesi yönetim alanında hakim olarak iletişim becerileri yüksek,  sql server, .net, asp.net mvc teknolojileri konusunda bilgi sahibi ve yazılım mimarisi konusunda da bilgili olmaları gerekmektedir.

Tasarımcı alımlarında adayların arayüz tasarımı ve kullanıcı deneyimi konusunda en az 5 yıl tecrübeli kullanıcı odaklı tasarımlar geliştirmede teknik ve uygulamalar konusunda bilgi sahibi olmaları, masaüstü mobil platformlar için online tasarım bulunan Adobe’nin Photoshop illustrator programlarına hakim, web Android, iOS teknoloji konusunda kavramsal bilgiye sahip güncel gelişmeleri ve takip edebilen, bunları takip edilmek için gerekli İngilizce bilgisine sahip adaylar başvuru yapabilir.

Sosyal medya yöneticisi alımlarında ise adayların İstanbul'da ikamet etmeleri ve bu alanda en az 2 yıl tecrübeli olmaları proje fikirleri üretebilen İş takibi yapabilen raporlama müşteri ilişkileri kuvvetli, sosyal medya hesaplarını yönetebilecek, sosyal medya kültürün fazlasıyla hakim olan, sosyal medya hesaplarını yönetimi konusunda uygulamaları kullanabilen adaylar bu alanlara başvuru yapabilirler.

Ekşi Sözlük personel alımı başvuruları nasıl yapılacak? Adaylar başvurular için [email protected] adresi üzerinden başvuru için gerekli Cv’lerini gönderebilirler.

Editör: TE Bilisim