Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolu personel alımı hakkında duyuru yayımladı. Adaylar tarafından merakla bekleniyordu. EGM beklenen duyuruyu yayımladı.

Geçtiğimiz dönemlerde başvuruları alınmış ve sınava katılmış olan Aşçı ve Hizmetli kadroları hakkında duyuru yapıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü 2020/6 ve 2020/4 kapsamında bünyesine Aşçı Alımı ve Hizmetli Alımı ilanı yayımlamıştı. Başvurular açıklanarak adaylar sınavlara katıldı ve sınav sonuçları EGM tarafından açıklandı.

SONUÇLAR AÇIKLANDI!

Kadrolu Personel Alımı hakkında EGM sonuçları açıklandı. Bu kapsamda Aşçı ve Hizmetli kadroları için sınav sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Sınav sonuçları Online olarak T.C kimlik no ile öğrenilecektir.

2020-4. Dönem Kadrolu Hizmetli Alımı Sözlü Ve/Veya Uygulamalı Sınav Sonucu için Tıklayınız...

2020-6. Dönem Kadrolu Aşçı Alımı Sözlü Ve/Veya Uygulamalı Sınav Sonucu için Tıklayınız...

BELGELERİ TESLİM ETME TARİHİ:

Emniyet Teşkilatında Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu Ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliğinin 13. maddesi gereğince aşağıda belirtilen belgeleri 18.05.2021 tarihinden 04.06.2021 tarihi mesai bitimine (saat: 18.00) kadar; aşağıdaki adrese şahsen veya 1. derece akrabası tarafından teslim edilmesi gerekmektedir.

Adres: Devlet Mahallesi İnönü Bulvarı No:2 Bakanlıklar/ANKARA adresinde bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı A Blok Kat:3

İstenen Belgeler:

1. Dilekçe (form1)

2. 2 adet vesikalık fotoğraf

3. Diploma örneği (Aslının ibraz edilmesi halinde kurumumuzca tasdik edilecektir. Aslı ibraz edilemez ise noter tasdikli olacaktır. Ayrıca üst öğrenim bitiren adayların öğrenim belgelerini de getirmeleri gerekmektedir.)

4. Lisede yabancı dil hazırlık okuyanlar için okuduğuna dair imzalı ve mühürlü belge.

5. Nüfus cüzdanı ve fotokopisi

6. Askerlik durum belgesi aslı

7. Eşi kamu kurumunda çalışanların eş görev belgesi aslı

8. Kamu kurumunda çalışanlar veya daha önce memuriyeti bulunanlar için hizmet ve görev belgesi aslı

Editör: TE Bilisim