Memur alımı ile ilgili önemli ifadelerin yer verildiği 23 Haziran tarihli kararda, kamu kurum ve kuruluşlarına ilişkin bazı kadrolarda değişikliğine gidileceği belirtildi. Yayımlanan kararda, bazı kamu memur alımlarında değişikliğin yapıldığı ifade edildi.

Yapılan değişiklikler, Sosyal Güvenlik Kurumu, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü ile Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolarında yapıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü kapsamında 573 kadrolunun derecelerinde değişikliğe gidildi. Toplam ise 123 kadronun da unvanının değiştirildiği açıklandı.

Açıklanan tablodan da yola çıkılarak, Müfettiş, Başpolis Memuru, POMEM Müdürü, Başpolis memuru ve Teknisyen Yardımcısı kadrolarına yapılacak 123 memur alımının, belirlenen kadrolarla değiştirildiği ifade edildi. Geniş çaplı açıklama ve memur alımlarının seçim sonrasına kaldığı duyuruldu.

İLANLARIN YAYINLANMA TARİHİ?

Emniyet Genel Müdürlüğündeki kadro değişikliği sonucunda boşa çıkan kadrolara ilişkin memur alımları, seçim sonrasında kesin olarak yapılacak. 2018 yılının ikinci döneminde yapılacak bu alımlar için açıktan mülakat yapılacağı da duyuruldu. İlanlar yayımlandığında, sitemiz üzerinden sizlere detaylı bilgi paylaşımında bulunulacaktır. Memur alımına ilişkin adımların ise seçim sonrasında hızlanacağından emin olabilirsiniz.