Devlet Personel Başkanlığı üzerinde yayımlanan ilana göre Polis Akademisi Başkanlığı bünyesine farklı pozisyonlarda akademik personel alacak. Peki pozisyonuna göre başvuru şartları nedir? Kimler başvuru yapabilir?

İLANIN DETAYLARI:

Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı olan Polis Akademisi Başkanlığı bünyesine 5 kişilik boş kadro ile Öğretim elemanı alacağını belirtti. Bu kapsamda alımlar, Profesör, Doktor Öğretim Üyesi, Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi olarak bildirildi.

KADROSUNA GÖRE BAŞVURU ŞARTLARI:

Öğretim Görevlisi:

Trafik Enstitüsü Müdürlüğü için 1 ÖğretimGörevlisi alınacak ve adayların Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Alanında Lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Alanında Yüksek Lisans Mezunu Olmak, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Alanında Doktora Yapıyor Olmak. İdare Hukuku ve Devlet Memurları Kanunu Alanında Eğitmenlik Tecrübesi Olmaları gereklidir.

Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ne başvuru yapacak adaylardan ise, Türk Dili ve Edebiyatı Alanında Lisans, Halk Edebiyatı Alanında Yüksek Lisans Mezunu Olmak. Türk Kültür Tarihi Alanında Ders Vermiş Olmak şartı aranır.

Araştırma Görevlisi:

Uluslararası İlişkiler Alanında Lisans, Ortadoğu Araştırmaları Alanında Yüksek Lisans Mezunu Olmak ve Uluslararası Güvenlik Alanında Doktora Yapıyor Olmak. Ortadoğu’da Askeri Darbeler Konusunda Yayını Olmak.

Doktor Öğretim Üyesi:

İlahiyat Alanında Lisans, Din Sosyolojisi Alanında Yüksek Lisans ve Doktora Yapmış Olmak. Kadın ve Din, Manevi Değerler ve Engelliler Konularında Çalışmaları Olmak

Profesör:

Uluslararası İlişkiler Alanında Lisans, Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Alanında Yüksek Lisans, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Alanında Doktora Yapmış Olmak. Siyasal Hayat ve Kurumlar Alanında Doçent Olmak. Ulusal Güvenlik Kültürü, Göç, Sınır Siyaseti ve Toplumsal Cinsiyet Alanlarında Çalışmaları Olmak.

İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim