Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolu personel alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilana göre EGM bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için Kamu Personeli Seçme  Sınavı puanına göre kadrolu aşçı alımı yapacağını belirtti. Buna göre Emniyet Genel Müdürlüğü, Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında görevlendirmek üzere kadrolu olarak aşçı alacak ve adaylara bu yönde sözlü ve / veya uygulamalı sınav yapılacak. Adayların KPSS puan durumu esas alınarak, kadro sayısının 5 katı kadar aday değerldirilerek en yüksek puandan en düşüğüne kadar 18 kişi alınacak.

HANGİ İLLERDE ALIM YAPILACAK?

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Emniyet Genel Müdürlüğü aşçı alım ilanı için adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve sağlık yönetmeliği tarafından belirtilen şartları taşımak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 

Ortaöğretim Kurumlarının Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı ve Dallarının, Aile ve Tüketici Hizmetleri AlanıBeslenme ve Ev Yönetimi Dalının, Aile ve Tüketici Hizmetleri Alanı-Ev Ekonomisi Dalının veya Konaklama ve Seyahat Hizmetleri AlanıTurizm/Otelcilik ve Turizm Dalının birinden mezun olmaları gerekmektedir.

Ayrıca 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise seviyesinde KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmaları da gereklidir.

BAŞVURULAR:

ilgili ilan için başvurular 28 Ocak 2019 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 01 Şubat 2019 tarihine kadar yapılması gereklidir. Başvurular yukarıdaki tablodaki alım yapılacak illerin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne istenen belgeler ile birlikte şahsen yapılacaktır. İlanın tam metni için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni