Emniyet Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilana göre bünyesine personel alımı yapacağını belirtmişti. Yayımlanan ilana göre Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliği için farklı bölgelerden 15 kişilik boş kadro ile aşçı alımı yapacak. Adaylar Başvurularına 11 Aralık 2017 tarihi itibari ile başladılar artık başvurular sona ermektedir. Hala başvuru yapmamış veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar son başvuru tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.Ayrıca adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 65 puan almış olmak şartı da aranacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine farklı gölgelerden 15 kişi alacak vu adayların bu Aşçı kadrosuna başvuru yapabilmeleri için, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 65 puan almış olmaları,  657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Sağlık yönetmeliğince belitilen şartları taşımak, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak sözlü veya yazılı sınavdan başarılı olmak ve yapılacak Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek ve  Mesleki Teknik Eğitim veren Ortaöğretim Kurumlarının Yiyecek İçecek Hizmetleri alanında bulunan Aşçılık veya Mutfak dallarından birinden mezun olmak şartları aranacaktır. 

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına 11 Aralık 2017 tarihi itibari ile başladılar ve başvurularını en geç 15 Aralık 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri şarttır. Adaylar başvurularını, Bayburt, Gümüşhane, Bingöl, Iğdır, Erzurum, Malatya, Balıkesir, Samsun, Eskişehir ve Kırıkkale illerindeki il emniyet müdürlüğüne şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Android Uygulamamızı Ücretsiz indirerek sürekli gelişmelerden haberdar olmak için >>>> Tıklayınız.

İOS Uygulamamızı Ücretsiz indirerek sürekli gelişmelerden haberdar olmak için >>>> Tıklayınız.