Emniye Genel Müdürlüğü 03 Nisan 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre KPSS 50 puan ile alım yaptığı ilanın başvurularının devam ettiğini duyurdu. Duyuru Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olup Emniye Genel Mdürülüğünün güncellemesi şöyledir; 

Emniye Genel Müdürlüğü, 08 Mart 2017 tarihi ile 17 Mart 2017 tarihileri arasında alım yaptığı sözleşmeli Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği ilanını güncelledi. Bazı adaylar eşdeğer bölümlerin de başvurularının kabul edilmesini talep etmişlerdir. Bu kapsamda, Elektrik Eleketonik Mühendisliği kadrosuna eşdeğer bölümlerin ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümüne, Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliğine eşdeğer olan bölümlerin de başvuru yapabilmesi için ilan güncellenmiştir.  

Adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak olup buna göre adaylardan aranan diğer şartlar ve kadro sayıları şöyledir; 

Bilgisayar Mühendisliği : 12 Sözleşmeli Personel
Elektrik-Elektronik Mühendisliği : 8 Sözleşmeli Personel


Olmak üzere toplamda 20 kişi alınacaktır. Başvurular Erkek ve bayan adaylar içinde geçerlidir.

ALIM ŞARTLARI NEDERDİ ? 

Emniye Genel Müdürlüğü alım ilanını güncelledi. Ancak buna göre alım şartlarını bir hatırlayacak olursak, Emniye Genel Müdürlüğü alım yapacağı adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, Sağlık yönünden görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık durumu olmaması, esnek çalışma saatlerine uyumlu olması, analitik düşünebilme yeteneğine sahip olmak, yapılacak güvenlik soruşturmasından ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak, Bilgisayar Mühendlsiği için, Fakültelerin dört yıllık Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği bölümü mezunu olmak ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği için, Fakültelerin dört yıllık ElektrikElektronik Mühendisliği veya Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümü mezunu olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartları aranacaktır.

Yukarıdaki şartlara uygun olan adaylar başvuru süreleri içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuru yaparken adaylardan istenlen belgeler ise, kimlik belgesi, son altı ay içerisinde çekilmiş olan 2 adet vesikalık fotoğraf, İstenilen eğitim durumuna ait diploma/mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi ya da noter tasdikli sureti, KPSS Sonuç belgesinin aslı ya da internet çıktısının örneği ile birlikte adaylar başvurularını bulundukları illerde yapmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR;

Başvuru yapacak adaylar 17 Nisan 2017 tarihi ile 21 Nisan 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular bulunduğunuz ilin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne bizzat başvuru yapılacaktır. 

Bilgisayar Mühendisliği İlanı İçin Tıkla,
Elektrik Elelektorink Mühendisliği İlanı için tıkla.

Yukarrıda verilmiş olan ilanlara tıklayarak yapılan güncellemeyi ve duyuruyu inceleyerek başvurular hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.