Emniyet Genel Müdürlüğü geçtiğimiz aylarda bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak adına ilanlar yayımlamıştı ve alımını yapacağı aşçı ve psikolog adayları için başvuru sonuçlarını açıkladı.

geçtiğimiz dönemlerde EGM bünyesine 2018-4 ve 2018-5 kapsamında yapmış olduğu duyurulara göre 18 Kadrolu Aşçı ve 15 Kadrolu Psikolog alımı yapıyor. Adaylar başvurularını yapmış olup ve sınavlar akatılmıştı. Bu yönde EGM yapmış olduğu duyurusunda 2018-4 ve 2018-5 alımları için Sözlü ve/veya Uygulamalı sınav sonuçlarını duyurdu.

SONUÇLAR AÇIKLANDI!

Adayların bu yönde Emniyet Teşkilatında Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu Ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliğinin 13. maddesi gereğince Psikolog kadrosu için 19 Mart 2019 tarihi ile 29 Mart 2019 tarihleri arasında ve Aşçı kadroları için 21/03/2019 - 05/04/2019 tarihleri arasında EGM Personel Dairesi Başkanlığı Sivil Personel Atama Şube Müdürlüğü ne istenen belgeler ile birlikte başvuru yapmaları gereklidir.

ADAYLARDAN ARANAN BELGELER:

EGM adaylardan, Askerlik durum belgesi aslı, Kamu kurumunda çalışanlar veya daha önce memuriyeti bulunanlar için hizmet ve görev belgesi aslı , Eşi kamu kurumunda çalışanların eş görev belgesi aslı, Nüfus cüzdanı ve fotokopisi,  Dilekçe, Diploma örneği , Lisede yabancı dil hazırlık okuyanlar için okuduğuna dair imzalı ve mühürlü belge  ve 2 adet vesikalık fotoğraf istenmektedir. Ayrıca Kanuni bir mazereti olmaksızın süresinde başvurmayanlar veya istenilen belgeleri süresinde ibraz etmeyen adayların atanma hakları iptal olacaktır.

SONUÇLARA İTİRAZ

Adaylar, sonuçlara ilan tarihinden itibaren yedi gün içinde Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığına dilekçe ile başvurmak suretiyle itiraz edebilirler. Bu itirazlar sınavı yapan birim tarafından en fazla on gün içinde sadece maddi hata bakımından incelenir ve sonuç adaya yazılı olarak bildirilecektir.

SINAVI KAZANANLARIN ATANMASI

  • Sınavı kazananların yerleştirilmeleri, kesin başarı listesindeki sıraya göre yapılacaktır.
  • Yerleştirilmeleri yapılan adaylardan istenilen sağlık kurulu raporu ile güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmalarının olumlu neticelenmesini müteakip yerleştirildikleri yerlere atamaları yapılacaktır.
  • Atama şartlarını taşımayanlar ile atama şartlarını taşımadıkları sonradan tespit edilenlerin atamaları iptal edilecektir.
  • Ataması yapılanlardan, vazgeçenler ile geçerli bir mazereti olmaksızın kanuni süresi içerisinde görevine başlamayanların atamaları iptal edilecektir.

BAŞVURU SONUÇLARI

EGM 2018-4  Psikolog Alımı Sonuçları ve EGM 2018-5 Aşçı Alımı Sonuçları

Editör: TE Bilisim