Emniyet Genel Müdürlüğü 2016 yılı 10. Dönem kapsamı adı altında yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesine merkez ve taşra teşkilatına Kadrolu statüde  personel alımı yapacak. Yapılacak olan personeller Elektrik Teknisyenliği kadrosunda yerleşecektir. Adayların başvurularını gerçekleştirebilmeleri için aşağıdaki şartların hepsini taşımaları gerekmektedir. Ayrıca başvuru şartlarına uygun olan adaylar ise, Emniyet Genel Müdürlüğü Sınav Komisyonunca sözlü veya Yazılı olarak yapılacak sınava katılarak başarılı olan adaylar kadroya alınacaktır. 

KADROLAR

Kadrolar, Batmanda 1 adet, Bitlis'te 1 adet, Diyarbakır'da 3 adet, Erzincan'da 1 adet, Hakkari'de 3 adet, Rize'de 2 adet, Şırnak'ta 3 adet ve Tunceli'de 1 adet olmak üzere toplamda 15 kişilik boş kadro ile Elektrik Teknisyeni alımı gerçekleştirecektir. Adaylardan 2016 yılında Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmaları ve aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir;

ARANAN ŞARTLAR:

Adaylardan, Elektrik, Elektrik-Elektronik, Elektrik Tesisatçılığı, Elektrikçilik, Elektrik-Elektronik Teknolojisi Ortaöğretim alanlarından birinden mezun olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak, yapılacak güvenlik soruşturmasından ve arşic araştırmasından olumlu sonuçlar alabilecek olan adaylar, Emniyet Genel Müdürlüğü yönetmeliğinde yapılacak sınavda başarılı olmak şartları aranmaktadır. Adaylar bu şartlara uygun olması dahilinde başvuruları kabul edilecektir.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak adaylar, yukarıdaki şartları taşıması dahilince en geç 20 Ocak 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, İstenilen belgeler il birlikte, bulundukları illerin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne bizzat başvuracaklardır.

İSTENİLEN BELGELER:

Adaylardan başvuru sırasında, kimlik belgesi, Son altı ay içerisinde çekilmiş olan 2 adet vesikalık fotoğraf, İstenilen eğitim durumuna ait diploma/mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi ya da noter tasdikli sureti ve KPSS Sonuç belgesinin aslı ya da internet çıktısının örneği, belgeleri istenmektedir. 
Adayların İlanın tam metnine ulaşabilmesi için Buraya Tıklayarak yapılan duyuruya ulaşabilirler.

Editör: TE Bilisim