İŞKUR ( Türkiye İş Kurumu ) üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı olan İl Emniyet Müdürlükleri farklı pozisyonlarda personel alımı gerçekleştiriyor. İş İlanları en az ilköğretim mezunu olan adaylar için yayımlanmış olup Lise. Ön lisans veya Lisans mezunları da başvuru yapabileceklerdir.

HANGİ İL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIYOR?

İŞKUR üzerinde 4 farklı İl Müdürlüğü için ilan yayımlandı.Bu kapsamda, Yozgat, Eskişehir, Konya ve Kırıkkale illerinde alım yapılacak. Alımlar Engelli ve TMY (Terörle Mücadelede Yaralanan) statülerinde yapılacak.

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü 4 Engelli ve 2 TMY kapsamında Beden İşçisi ( genel ) alacak.Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü 2 Engelli temizlik Görevlisi ve 1 TMY Temizlik Görevlisi alacak. Konya İl Emniyet Müdürlüğü 3 Engelli ve 1 TMY Temizlik görevlisi alacak. Kırıkkale İl Emniyet Müdürülüğü ise 1 Engelli Temizlik görevlisi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İl Emniyet Müdürlüklerine başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Engelliler için sağlık kurulu raporuna sahip olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, En az ilköğretim mezunu olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR BAŞLADI:

Söz konusu ilanlara 08 Nisan 2019 tarihi itibari ile İŞKUR üzerinde yayımlanmasının ardından başvurular başladı ve en geç 12 Nisan 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden ilan numaraları ile gerçekleştirebilirler. Aşağıda sizlerle paylaşacağımız görsele göre ilan numaralarına bakabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim