Ege Üniversitesi personel alımı yapacak. Yayımlanan ilana göre İŞKUR üzerinden yapılacak alımlar için başvurular önümüzdeki hafta başlayacak. En az ilköğretim mezunu olan adayların başvuru yapacağı ilanın detaylarını İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyor olacağız.

İLANIN DETAYLARI:

Ege Üniversitesi Sürekli işçi alımı kapsamında yayımladığı ilana göre, Ege Üniversitesi birimlerinde 4857 sayılı iş kanunu ve kamu kurum ve kuruşlarında işçi çalıştırılmasına uygulanacak usul ve yönetmelik kapsamında 15 kişilik kadro ile, 8 Temizlik Görevlisi, 4 Güvenlik Görevlisi, 1 Elektrikçi ( Genel ), 1 Fayans, Seramik ve Karo Döşemecisi ve 1 Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı alımı yapılacak. Bu kapsamda Güvenlik görevlisi kadrosuna en az lise mezunu ve diğer pozisyonlar için ilköğretim mezunu olmak yeterlidir.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • İlan edilen kadrolara başvurusu sonucu atanmaya hak kazanan adaylar, 4857 sayılı İş Kanunu hükümleri çerçevesinde sürekli işçi olarak istihdam edilecektir.
  • Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.
  • Deneme süresi iki ay olup, bu süre içerisinde başarısız olanların iş akitleri feshedilecektir.
  • Adaylar vardiyalı çalışma düzenini kabul etmiş sayılır ve vardiyalı çalışmaya engel bir durumu olmaması gerekir.
  • Yerleştirme sonucu atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olup tercihlerine yerleşenlerin atama işlemleri yapılmayacaktır. Sehven yapılsa dahi atama işlemleri iptal edilecektir. Yerleştirildiği kadroların nitelik ve şartlarını taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar göreve başlatılmayacaktır.
  • Göreve başlayacak personelin görevini yapmasına engel sağlık sorununun olmaması (Ruhsal ve fiziksel) gerekmektedir. Başvuran adaylar bunu kabul etmiş sayılacaktır. Aksi durumda ilgili mevzuat hükümlerine göre işlem yapılacaktır.
  • Başvuru yapacak personelin görevini yapmasına engel sağlık sorununun (Ruhsal ve fiziksel) olmaması,
  • 18 - 35 yaş arasında olmak
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak,
  • Askerlik ile ilişiği olmamak. (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak.),

POZİSYONA GÖRE ÖZEL ŞARTLAR:

Güvenlik Görevlisi: 5188 Sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valilik tarafından düzenlenen Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmak ve 24 saat vardiyalı çalışmaya müsait ve görevi yapmaya engel olacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak.

Bakım Onarım Personeli: Başvuru yapılacak ilgili meslek kolu için, meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olduğuna dair mezuniyet belgesi veya Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika veya meslek koluna ait alanda ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak.

BAŞVURULAR HAFTAYA BAŞLIYOR!

İŞKUR aracılığı ile yayımlanacak olan personel alımı ilanına başvurular 24 Şubat 2020 tarihinde başlayacak olup en geç 28 Şubat 2020 tarihine kadar başvuruların yapılması gerekmektedir. Başvuru sonuçlarına göre adaylara 10 Mart 2020 tarihinde saat 10:00'da kura çekimi yapılacak.

İLANIN TAM METNİ BURADA

Editör: TE Bilisim