Mayıs ayının da son günlerinde farklı kurumlar tarafından farklı kadrolarda personel alımları devam ediyor. Bugün yayınlanan en güncel alımlarda EİB tarafından yapılan açıklama ile kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere İdari Memur kadrosu için ilanda yer alan kriterler çerçevesinde sözlü sınavla 4 personelalımı yapılacak olup alıma ilişkin detaylar ve başvuru şartları, nasıl başvuru yapılacağı ve diğer tüm bilgiler ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Başvuru Şartları Neler?

Kurum tarafından yapılacak olan alımda adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, askerlik görevini yapmış veya erteletmiş veya bu görevden muaf olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak,Dört yıllık eğitim veren üniversitelerin Ziraat Mühendisliği ve iktisat bölümlerindenmezun olmak, 01.01.2020 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak,Kamu haklarından mahrum bulunmamak, TCK 53’üncü madde gereğince hüküm giymemiş olmak, görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir özrü bulunmamak,TİM ve İhracatçı Birliklerinden veya daha önce çalıştıkları iş yerlerinden 4857 sayılı İş Kanununun 25'inci maddesinin birinci fıkrasının (2) numaralıbendinde belirtilen nedenlerle sözleşmesi feshedilmiş olmamak,İdari Memur Kadrosu için 2018 ve 2019 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarından Tablo 1'de belirtilen puan türlerinden en az 70 ve yukarı puanalmış olmak şartlarının sağlanması istenmektedir.

Başvuru Şekli Nasıl?

Adayların başvurularda İş talep formu,T.C. Kimlik numarası yazılı beyanı, İki adet vesikalık fotoğraf,Öğrenim Diploması veya mezuniyet belgesinin (yurt dışındaki üniversitelerden mezun olan adaylar için denklik belgesi ile birlikte) fotokopisi, KPSS Sonuç Belgesi ve güncel Özgeçmiş (CV) belgelerini temin etmeleri gerekmektedir.

Başvurular 4'üncü maddede belirtilen belgeler ile, Ege İhracatçı Birlikleri adresine en geç 19.06.2020 tarihi saat 17:00’ye kadar şahsen posta yoluyla [email protected] adresine yapılacaktır. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacak olup, son başvuru tarihinden sonra gelen başvurular dikkate alınmayacaktır.Ayrıca, belge ve bilgileri eksik olan adayların başvuruları işleme konulmayacaktır. Aday evrak fotokopilerinin aslının aynı olduğunu taahhüt etmiş sayılır;aksinin tespiti halinde kazanmış olsa dahi sınava ilişkin tüm hakları iptal edilir.

Editör: TE Bilisim