Eczacıbaşı bir çok alanda Türkiye'de ve Dünya'da hizmet veren önde gelen firmalar arasında bulunuyor. Finans, yapı ürünleri, sağlık, tüketim malzemeleri, bilgi teknolojisi gibi sektörlerin önde gelen firmasında kariyer yapmak isteyen adaylara müjdeli haber. Adayların yoğun ilgi ile takip ettiği işçi ve personel ilanları yayımlandı. Eczacıbaşı personel alımı ilanlarında çok sayıda yeni mezun olan, deneyimli ya da stajyer personeller alınacak.

YENİ MEZUN ADAYLAR İÇİN İŞ İLANI

Eczacıbaşı firması ilanları yeni mezun olan ve deneyimli personeller olarak iki bölümde değerlendiriyor. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden yeni mezun olarak, iş arayanlar için bu alımlar yoğun ilgi görüyor. Yeni mezun adaylardan çok sayıda ürün yöneticisi yardımcısı, insan kaynakları uzman yardımcısı, elektrik bakım uzman yardımcısı, çamur ve masse geliştirme uzman yardımcısı, AR&GE laboratuar sorumlusu, üretim uzman ve uzman yardımcısı alımı yapılıyor. Çalışma yeri olarak Yalova, Kocaeli, Eskişehir illerinde görev alınacak personellerin, başvuru şartlarında aranan özellikler arasından Üniversitelerin istenilen bölümlerinden mezun olmaları askerlik tamamlanmış olması, office programlarına akim, İngilizce bilgisine sahip olmaları isteniliyor.

DENEYİMLİ PERSONEL ALIMI

Eczacıbaşı firmasında alım yapılacak olan deneyimli personeller, Satın Alma Uzman Yardımcısı,   Finansal Planlama ve Kontrol Uzmanı, Organizasyon Geliştirme Yöneticisi, Tedarik Zinciri Sorumlusu - Satın Alma, Dış Satın Alma Uzmanı, Teknik Dokümantasyon Sorumlusu - Balıkesir unvanları için alınacak. Başvurularda istenilen şartlar arasında çalışma yerinde ikamet etmeleri, İngilizce bilmeleri, Office programlarına hâkim olmaları, askerliklerini tamamlamaları isteniliyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Personel alım ilanlarına başvuru yapmak için Eczacıbaşı Şirketler Grubu İnternet sitesi üzerinden insan kaynakları kariyer bölümünden  elektronik olarak başvuru yapılabiliyor. Pozisyonların başvuru tarihleri farklılık gösterebiliyor. Adayların son başvuru süresinden önce başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

Editör: TE Bilisim