Ülkemizin en köklü ve zengin firmaları arasında yer almakta olan Eczacıbaşı firması personel alım ilanları yayımlamaya devam etmektedir. Buna göre söz konusu kurum boş bulunan pozisyonları tespit etmekte ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile personel başvurularını kabul etmektedir. Yeni yayımlanan ilanlara göre Eczacıbaşı 62 farklı pozisyon için personel alımı gerçekleştirecek.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapacak

Eczacıbaşı en az lise mezunu olmak üzere önlisans ve lisans mezunlarıda dahil olup toplam 62 farklı pozisyon için personel alımı gerçekleştirilecek. Bazı pozisyonlar için stajyer alımı, yeni mezun alımı yapan Eczacıbaşı Topluluğu, bazı pozisyonlar için deneyimli personel alımı da gerçekleştirmektedir.

MEKANİK BAKIM UZMANI / UZMAN YARDIMCISI
STOK KONTROL SORUMLUSU
ÜRETİM SORUMLU UZMANI
SATIN ALMA UZMANI
TEDARİK ZİNCİRİ UZMANI
LOJİSTİK SORUMLU UZMANI 
SİPARİŞ KONTROL SORUMLUSU
PROJE ANALİZ UZMAN YARDIMCISI - UZMANI
ÜRÜN YÖNETİCİSİ
SATIŞ SORUMLUSU
SATIŞ ETKİNLİĞİ UZMANI
TEŞHİR TANITIM UZMANI
PAZARLAMA ANALİZ UZMANI
DEPO MEMURU
PERSONEL

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere 62 farklı pozisyon için personel alımı yapılacaktır. Gerekli başvurular alındığında ilanlar kapatılmakta ve tekrar tespit edilen boş kadroların doldurulması için Eczacıbaşı Topluluğu tekrar personel alım ilanları yayımlamaktadır. Başvurularınızı aşağıda ki internet sitesini takip ederek yapabileceğiniz gibi tüm detaylar ve nitelikleri açılmış olan sitede ki pozisyonlara tıklayarak öğrenebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/eczacibasi-toplulugu-is-ilanlari-c1026-p281/
Editör: TE Bilisim