Düşük KPSS puanı ile alım yapan devlet kurumları ilan paylaştı. 55 ve 60 KPSS puanı ile alım yapan kurumları sizler için araştırdık. Çok fazla kamu kurum ve kuruluşları ihtiyaç duydukları memur ve kamu personeli için alım ilanı yayınladı. Farklı pozisyonlar için yapılacak alımları sizler için derledik. TCDD 91, Savunma Sanayii Müsteşarlığı 60, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 500, Çardaklı Belediyesi 1 memur alımı yapacak.

Devlet Demiryolları 91 Personel Alımı:

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları bünyesinde çalışmak üzere KPSS puanı 60 seri olan adaylardan 91 kişi adım yapacak 14 Ağustos'ta başlayan ilanlar 27 ağustosa kadar devam edecek taşımacılık alanında makinist engellere eski hükümlü personel alımı yapılacak.

Adaylar Başvurularına Türkiye İş Kurumu üzerinden yapacaklardır.

Savunma Sanayii Müsteşarlığı:

Savunma Sanayi Müsteşarlığı kısa süre önce ilan yayınlayarak 60 kişilik personel alımı yapacağını duyurdu. 23 Proje Mühendisi 28 Proje Asistanı Ve 9 Yönetici Asistanı olmak üzere toplamda 60 sözleşmeli personel alımı yapılacak alımlar 3 Eylül'de başlayıp 18 Eylül devam edecek.

https://basvuru.ssb.gov.tr/

Çardaklı Belediyesi:

Çardaklı Belediyesi personel eksikliğinden dolayı KPSS puanı 55 ve üzeri olan memur alımı yapacağını duyurdu. Adaylar 15 Ağustos 2018 tarihine kadar başvuru yapmalı. Göreve başlayacak memur tahsildar personeli olarak vazifesini yerine getirecek.

BAŞVURULAR Çankırı İli Atkaracalar İlçesi Çardaklı Beldesi adresine Başvurular şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla yapılacaktır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi KPSS'de en az 60 puan almış 500 kişilik boş kadro için zabıta memuru alımı yapacak. Lise mezunu 375 önlisans mezunu 82 Lisans mezunu 43  memuru alımı yapılacak. Adaylar 15 Ağustos 2018 tarihine kadar başvuru yapmak zorunda.

https://basvuru.ibb.istanbul/

Editör: TE Bilisim