Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete’de yayınlanan ilanla birlikte 3 üniversiteye düşük KPSS puanı ile büro ve sağlık personeli alanlarında alım yapılacağı ilan edilmişti. İlgili 3 üniversite ilanına ise başvuruda son günler yaşanıyor. Kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların bir an önce ilgili ilana başvuru yapması gerekmektedir.

Hangi Kadrolarda Alım Var?

Erciyes Üniversitesi 20 Lisans mezunu Hemşire, 1 Sağlık Teknikeri alacak olup Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartı aranmaktadır. Aynı zamanda Artvin Çoruh Üniversitesi ise 018 veya 2019 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumuna göre 2 kişilik boşluk ile Büro Personeli alımı gerçekleştirecektir. Son olarak ise Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi 2 lisans mezunu büro personeli alımı yapacaktır.

Başvuru Şartları Neler?

Adayların ilana göre değişen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranmakta olup herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, 2018 KPSS (B) grubu sınavlardan Lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için 2018 - KPSSP93 puanına sahip olmak, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve bağlı mevzuatta tanımlanmış olan çok tehlikeli işyerinde çalışmaya mani hali olmamak, 7/24 Kesintisiz hizmet sunumu gereği nöbet usulü planlanan çalışma planları dâhilinde gece nöbeti ve gece vardiyasında çalışmaya mani hali bulunmamak şartlarını sağlamaları gerekmektedir.

Başvuru ve detaylar için: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimlari/resmi-gazetede-yayimlandi-3-universiteye-personel-aliniyor-dusuk-h30887.html

Editör: TE Bilisim