Bir çok belediye personel alım ilanı açıklandı!

Devlet Personel Başkanlığı tarafından açıklanan personel alım ilanlarına göre çok sayıda kamu kurumu düşük KPSS ile başvuru alacak.

KPSS'DEN KAÇ PUAN GEREKMEKTEDİR?

Yeni açıklanan ilanlara göre Yalova Altınova Belediyesi, İstanbul Fatih Belediyesi, Kastamonu Abana Belediyesine çok sayıda mühendis, ekonomi, zabıt katibi, memur kadrolarında alımlar devam ediyor. Başvurularda KPSS'den en az 60 almış olmak, KPSS'den en az 70 almak, memur temizlik görevlisi ve zabıta alımlarında ise en az 55 almış olmak gerekmektedir.

BAŞVURULAR;

Devlet Personel Başkanlığından açıklanan Belediye personel alımlarına başvurular için Altınova Belediyesi 05 Kasım 2018 den 08 Kasım 2018 tarihleri arasında alınacak. Zabıta Memuru alımları şahsen yapılacak. Diğer kadrodaki alımlar için posta yolu ile başvuru yapılabilecek. Abana Belediyesi ise 25 Ekim ile 31 Ekim tarihleri arasında başvuru alacak. Şahsen yada posta yolu ile başvuru kabul edilecek. Fatih Belediyesi personel alımlarında 5 Kasım tarihinde başvuru yapılabilecek. Adayların 11 Kasım tarihine kadar başvurularını tamamlaması gerekmektedir. İlanlara işin olsa perosnel alımları sayfasından erişebilirsiniz. Diğer alımlardan anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilrisiniz. 

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim