Devlet Su İşleri ( DSİ ) işçi perosnel alımı gerçekleştiriyor. Yayımlanmış olan ilana göre Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Engelli İşçi Personel ve Eski Hükümlü İşçi Personel alımı yapacak. Söz konusu alımlar ve başvurular Türkiye İş kurumu tarafından alınacaktır. Başvuru yapacak adaylar mutlaka belirtilen başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Devlet Su İşleri Ankara, Kars, Mardin Manisa ve Erzurum illerinde alım yapacak. Buna göre Engelli pozisyonunda, 3 Puantör, 1 Harita Mühendisi ve 2 Elektronik Mühendisi olmak üzere 6 personel alacak.

Eski Hükümlü olarak ise, 1 Motorlu Araçlar Teknolojisi/Otomotiv Teknolojisi Teknisyeni, 2 İnşaat Teknolojisi Teknisyeni, 1 Elektrik-Elektronik Teknisyeni, 1 Sondaj İşçisi, 2 Makine Teknolojisi Teknisyeni, 1 Puantör ve 1 Greyder Operatörü olmak üzere 10 eski hükümlü alınacak. Buna göre DSİ toplamda 16 işçi personel alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü bünyesine alımını yapacağı farklı pozisyonlardaki adaylardan bazı nitelikler aramaktadırlar. Buna göre adyaların başvuru yapabilmeleri için beliritlen nitelikleri taşımaları gereklidir. Adaylardan, En az Ortaöğretim mezunu ( lise ve Dengi ) olmak, ÖSYM tarafından 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak, Engelli pozisyonları için Engelli kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başladılar ve adaylara başvuru için 10 günlük bir süre verildi. Buna göre adaylar başvurularını en geç 08 Ağustos 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden yapılması gerekmektedir.

Eski Hükümlü personel alım ilanı

Engelli Personel alım ilanı

Editör: TE Bilisim