Devlet Personel Başkanlığı her geçen gün yeni bir ilan yayımlamakta ve yayımlanan ilanlara göre kamuya çok sayoda Üniversite personel alımı yapmaktadır. Devlet Personel Başkanlığı tarafından Ağustos ayı içerisind yayımlanmış olan Üniversite personel alım ilanlarına göre toplamda 574 kişilik boş kadro ile alım yapılacak. Başvuru yapacak adayların mutlaka başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir. Buna göre haberimizin devamından alım yapan üniversitlere ve başvuru şartlarına ulaşabilirsiniz.

HANGİ ÜNİVERSİTE PERSONEL ALIMI YAPACAK?

Sinop Üniversitesi 3, Kırklareli Üniversitesi 16 , İstanbul Üniversitesi 38, Ardahan Üniversitesi 2,Atatürk Üniversitesi 152, Bartın Üniversitesi 1,İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa 21, Süleyman Demirel Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi 8,Ankara Müzik Ve Güzel Sanatlar Üniversitesi 1, Yozgat Bozok Üniversitesi 13, Bursa Teknik Üniversitesi 15, Ondokuz Mayıs Üniversitesi 30, Ege Üniversitesi 33, Çukurova Üniversitesi 4 , Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 3, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi 12, Munzur Üniversitesi 3, Erzurum Teknik Üniversitesi 2, Kocaeli Üniversitesi 33, Ankara Üniversitesi 47  kişilik boş kadro ile toplamda 574 sözleşmeli personel ve akademik personel alımı yapılacak.

ARANAN GENEL NİTELİKLER:

Söz konusu üniverslteler Sözleşmeli ve Akademik perosnel alımı yapılacak. Buna göre sözleşmeli sağlık perosneli alımları için, Türkiye Cumhuiyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilanlara başvuru yapacak adaylar başvurularını Üniversitelerin belirttiği tarihte İlgili üniversiteye şahsen başvuru yapmaları gerekmeketdir. Bunun dışında yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Ayrıca adayların başvuru yapabilmeleri için belirtilen şartları taşımaları zorunludur. İlgili ilanlar hakkında detaylı bilgi almak için aşağıda sizlerle paylaşacağmız bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/Ilan_Menu.aspx?ID=0&lb=%27T%C3%BCm%20%C4%B0lanlar%27