Devlet Persobel Başkanlığı üzerinde 05 Mart 2019 tarihinde yayımlanmış olan ilana göre istanbul Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Bu kapsamda İstanbul Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü 1 kişilik Atölye Elemanı ( Fotoğrafçı ) alımı yapacak.

ADAYLARDAN ARANANCAK ŞARTLAR NEDİR?

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü alımını yapacağı Atölye Elemanı pozisyonu için adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki A bendinde bulunan 1,2,3,4,5,6 ve 7. maddelerindeki genel şartları taşımak, En az ilkokul ve İlköğretim mezunu olmak, İlgili meslek örgütlerinden alınmış en az üç yıl deneyim sahibi olduğuna dair belge veya eğitim veya meslek kursları gibi yerlerden alınmış belge veya iş tecrübesini gösteren önceki işyerinden alınmış deneyim belgesi olması şartları alınır.

BAŞVURULAR:

İstanbul DOB personel alımına başvurular ilanın yayımlandığı tarih itibar ile başlamış olup en geç 08 Mart 2019 tarihine kadar saat 17:00 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar Başvuru Dilekçesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Adli Sicil Kaydı, Diploma Örneği, 1 adet fotoğraf ve Özgeçmiş ile birlikte son başvuru tarihine kadar şahsen ya da posta yolu ile “Paşalimanı Cad. Eski Tekel Binası 34674 Üsküdar/İstanbul” adresine yapılabilir.

Başvurusunu yapmış olan adaylar 12 Mart 2019 tarihinde İstanbul Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Gümüşsuyu Mahallesi Mete Caddesi Seyran Apt No:6 Taksim Beyoğlu/İstanbul 'da saat 11 de sınava katılacaklardır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.