Kamu kurum ve kuruluşları tarafından duyurulan ilanlar çerçevesinde 155 memur alımı yapılarak belirlenen kurumlara yerleştirileceği açıklandı. Kurumlar tarafından yayınlanan ilanlar eş zamanlı olarak DPB tarafından da yayınlanarak adaylara başvurma imkanları sunuldu. 

PERSONEL ALIMI YAPILACAK KADROLAR

Kamu kurumları tarafından yayınlanan ilanlar neticesinde " Avukat, ekonomist, itfaiye eri, mühendis ve tekniker" olarak personel alımlarının devam edeceği açıklandı.

BAŞVURU YAPILACAK OLAN KURUMLAR

Fatih Belediyesi (30 Memur Alımı), Zeytinburnu Belediyesi (2 Memur Alımı), Enez Belediyesi (9 Memur Alımı), Orhaneli Belediye Başkanlığı (1 Memur), Ümraniye Belediye Başkanlığı (110 Memur Alımı), Doğanhisar Belediye Başkanlığı (3 Memur Alımı) personel alımı yapılacak kurumlar olarak açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Kurmların bünyesinde çalışacak olan adayların belli başlı şartları taşımaları gerektiği bildirildi adaylardan istenilen şartlar şu şekilde; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, akli dengesinin yerinde olması, kadrolu çalışmaya uygun olması, adli sicil belgesinin temiz olması, güvenlik soruşturmasının olumlu olması" adaylardan istenilen genel şartlardandır.

Başvuruda bulunacak adaylar kurumların resmi internet sitesi üzerinden başvurularını yapabilmektektedirler.