Ülkemizin pizza sektörünün liderleri arasında yer alan ve ilk şubesini Ulus'ta açıktan sonra ciddi bir büyüme ivmesi yakalayan Dominos Pizza müşteri memnuniyet oranını ileri seviyede tutarak yeni müşteriler kazanmaya devam etmekte olup aralıklarla yayımlamış olduğu ilanlar doğrultusunda yeni ekip arkadaşları alımı yaptığını kamuoyuna duyurmaktadır. Dominos Pizza tarafından yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki Dominos Pizza hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve kadrolar ile başvuru detayları nelerdir?

Alım Yapılan Kadrolar Nelerdir

Dominos Pizza yeni ekip arkadaşları alımı yaptığını duyurdu. Peki personel alımı yapılmakta olan kadrolar nelerdir? Buna göre Restoran Yönetici Adayları - Avrupa Yakası, Bütçe Planlama ve Analiz Uzmanı, Database Administrator, Cyber Security Engineer, System Analyst (E-Commerce), System Analyst, Üretim Ekip Lideri, Junior Software Testing & Quality Specialist, İç İletişim Stajyeri pozisyonları için yeni ekip arkadaşları alımları yapılmaktadır. Peki personel alımları ilanlarına adaylar nassıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Dominos Pizza tarafından yayımlanmış olan ilgili ilanlara müracaat edecek olan adayların https://bit.ly/3ccA66q linkini tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ve git butonuna basması gerekmektedir. Ardından adaylar kariyer sitesine giriş yaparak kendilerine uygun pozisyona eğer nitelikleri uyum sağlıyorsa başvurularını CV aracılığı ile gerçekleştirebilir.

https://bit.ly/3ccA66q

Editör: TE Bilisim