Türkiye başta olmak üzere 70'dan fazla ülkede 10.000'den fazla şubesi ile faaliyet göstermekte olan Domino's Pizza ülkemizde de 500'e yakın restorantta 10.000'den çok çalışanı ile aktif olarak hizmetlerine devam etmekte ve açık pozisyonları için interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlamış olduğu pozisyonlar doğrultusunda personel alımı yapmaktadır.

Domino's Pizza tarafından interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanna ilanlara bakıldığında 25'e yakın pozisyon için personel aımı gerçekleştirildiği görülmektedir. Peki Domino's Pizza hangi pozisyonlar için alım yapıyor ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: Domino's Pizza
İlan Edilen Pozisyon: 25'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Domino's Pizza tarafından yayımlanan 25'e yakın pozisyon için personel alımı yapılacaktır. Peki Domino's Pizza hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak.

Pizza Yapım Elemanı-İstanbul Avrupa Yakası
Vardiya Müdürü Adayları -BURSA
Muhasebe Asistanı
Eğitim ve Gelişim Uzmanı
A2 Ehliyetli Sürücüler-İstanbul Avrupa Yakası
Restoran Müdürü Adayları 
Tekniker
Sıra Dışı Lider Yetiştirme Programı
Pazarlama Uzmanı

Yukarıda yer alan pozisyonlar başta Türkiye geneli 25'e yakın pozisyon için personel alımı yapılmaktadır. Peki adaylar nasıl ilanlara başvuru yapabilir.

BAŞVURULAR

Domino's Pizza personel alımı ilanına müracaat edecek olan adayların aşağıda ki linki takip ederek tüm pozisyonlar hakkında bilgi ve aranan nitelikleri öğrenerek müracaatlarını da aşağıda ki link aracılığı ile yapması gerekiyor.

https://goo.gl/3IZk25
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim