Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesinde bulunan boş kadroları doldurmak üzere 20 kişilik boş kadro açtı. Boşta bulunan kadroya Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesine sözleşmeli olarak çalışacak Hemşire alacak. Hemşire alımı başvuruları ilanın yayımlanması ile birlikte başladı ve artık başvurularda son günlere gelindi! Adaylar başvuru yapabilmeleri için 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları zorunludur.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Dokuz Eylül Üniversitesi Hemşire alımı başvuruları 03 Aralık 2017 tarihinde yayımlandı ve ilanın yayımlanması ile başladı. Buna göre adaylar başvurularını en geç 18 Aralık 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekekmektedir. Adaylar başvurularını istenilen belgeler ile birlikte son başvuru günü mesai saati bitimine kadar Dokuz Eylül Üniversitesi İnsan Kaynakları Birimine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta yoluyla yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. 

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR?

Dokuz Eylül Üniversitesi alımını yapacağı Hemşire adaylarından, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Lisans üstü Hemşirelik bölümü mezunu olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartları aranmaktadır. 

İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.