Doğuş Otomotiv ülkemizin en gelişmiş sanayi şirketlerinden bir tanesidir. Her sene nitelikli personel alımı yapmaya devam eden şirket büyüme oranını artırdığı gibi personel alım sayısını da giderek artırmaktadır. İnteraktif iş ilanları sitesi ve insan kaynakları bölümü aracılığı ile kamuoyuna duyuru yapmaya devam eden Doğuş Otomotiv çok sayıda pozisyon için personel alımı yapacağını yayımladı. Peki alınacak olan bu personeller Doğuş Oto bünyesinde hangi pozisyonlarda çalışacak? Firma tarafından aranan şartlar nedir işte tüm detaylar.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Doğuş Otomotiv en az lise mezunu olmak üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda çalışacak? İşte alınacak pozisyonlar;

Satış Danışmanı
Engelli Personel
Belirli Süreli Müşteri Danışmanı
Trim Teknisyeni
Satış Sonrası Hizmetler Koordinasyon Uzmanı
Satış Sonrası Hizmetler Eğitim Yetkilisi
Garanti Elemanı

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere Doğuş Otomotiv firması 200'e yakın farklı pozisyon için yüzlerce işçi alımı yapacak. İş ilanları için yeterli başvurular geldiğinde ilanlar yayından çekildiği gibi başvuru yapmak isteyen adaylar gerekli niteliklere sahip olması gerekmektedir. Teknisyen pozisyonları için adayların Önlisans bölümlerinden mezun olması gerekmektedir. Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıda ki linki takip edebilir.

http://www.dogusotomotiv.com.tr/tr/insan-kaynaklari/genel-basvuru/acik-pozisyonlar.aspx
Editör: TE Bilisim