Doğu Marmara Kalkınma Ajansı yaptığı duyurusuna göre personel alımı gerçekleştirecek. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı bünyesinde bulunan personel eksikliği için 16 kişilik boş kadrosu ile personel alacak. Alınacak personeller, Bolu, Düzce, Kocaeli, Sakarya ve Yalova illerinde bölge ve ülkenin kalkınmasında hizmet etmek zorundadır. Adaylar başvurularına Haziran ayı içerisinde başlayacak ve bir haftalık bir süre ile başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, 14 Uzman, 1 İç Denetçi ve 1 Destek Personeli alımı yapacak. 

Adaylar, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, yurtiçi veya yurt dışı seyehat engeli bulunmamak, Destek personeli için en az Önlisans eğitimi almış olmak, Diğer pozisyonlar için Lisans düzeyinde eğitim almış olmak, uzman personel adayları için 2015 veya 2016 yıllarında KPSS sınavına girmiş veya en az 5 yıl tecrübesi olmak, Uzman personel adayları için son 5 yıl içerisinde yapılmış olan yabancı dil sınavından en az 80 puan almış olmak, İç denetçi adayları için son 5 yılda yapılmı olan yabancı dil sınavından en az 70 puan almış olmak şartları aranacaktır. Adaylar bu şartları taşımaları dahilinde başvurularını gerçekleştirebilirler. 

Başvurular, 09 Haziran 2017 tarihi ile 16 haziran 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Adaylar başvurularını, Yenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı No:72/A İzmit / KOCAELİ adresine yapacaklarıdr. Başvurular şahsen veya posta veya kargo yolu ile yapabilirler. Kargo veya postadan kaynaklı gecikmeler dikkate alınmayacak olup başvuru evraklarının son başvuru zamanı olan 16 Haziran 2017 saat 18:00 itibarıyla Ajansa ulaştırılmış olması gerekmektedir. Ayrıca başvurusu onaylanan adaylar ise 23 Haziran 2017 tarihinde yayımlanacak olan ilanı takip ederek ve bu ilan sonucunda 04 Temmuz 2017 tarihi ile 07 Temmuz 2017 tarihleri arasında sözlü yarışma sınavına katılacaklardır. İlanın Tam metni için Buraya Tıklayınız.
 
Editör: TE Bilisim