Eğitim anlamında ülkemize önemli yatırımlar yapan ve öğrencilerinin başarısı ile sürekli olarak gündeme gelen Doğa Koleji açık bulunan pozisyonları için personel alımı yapmaya devam ediyor. Alım ilanları hakkında Doğa Koleji resmi internet sitesi aracılığı ile bilgi verdiği gibi yine internet ortamı aracılığı ile yayımladığı açık pozisyonlar için personel alımı yapmaktadır.

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile açık pozisyonları duyuran Doğa Koleji kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 30'dan fazla açık kadro için personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alacak.

Açık Pozisyon Sayısı: 30'dan Fazla

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN PERSONEL ALINACAK


Doğa Koleji yayımlamış olduğu 30'dan fazla pozisyon için personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

İş Geliştirme Uzmanı
Kurumsal Güvenlik Uzmanı
Network Uzmanı
Dizgi Personeli
t-MBA Öğretmeni
Rehber Öğretmen
Müzik Öğretmeni
Fen ve Teknoloji Öğretmeni
Ekoloji Öğretmeni
Beden Eğitimi Öğretmeni

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere 30'dan fazla açık pozisyon için personel alımı yapılacak.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Doğa Koleji yayımlanış olduğu 30'dan fazla pozisyon için çok sayıda personel alımı yapacak. Peki başvurular nasıl yapılır? Müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip ederek gerekli pozisyonlar için aranan nitelikleri incelemesi gerekmektedir. Niteliklere uyum sağlayan adaylar yine aynı kanal üzerinden müracaatlarını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/3iXXnL
Editör: TE Bilisim