Diyanet İşleri Başkanlığı her sene boş bulunan kadroların doldurulması için personel alımı gerçekleştirmektedir. Yine Diyanet İşleri Başkanlığı Kamu Personeli Seçme Sınavından alınan puanlar ile atama yaptığı gibi yıl içerisinde resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurduğu pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. 17 Ekim 2016 tarihinde Diyanet İşleri Başkanlığınca yayımlanan ilanda Ankara Müftlüğü için hizmetli ve aşçı alımı yapılacağı öğrenildi.

Hangi Müftülükler İçin Alım Yapılacak

Diyanet İşleri Başkanlığı Ankara Müftlüğü için alım yapacağını duyurdu. Peki alınacak olan hizmetli ve aşçılar Ankara Müftlüğüne bağlı hangi ilçe Müftlüklerinde görev yapacak. Yayımlanan bildiriye göre alınacak olan hizmetliler; Altındağ, Gölbaşı ve Kızılcahamam Müftlüğünde görev yapacak iken alınacak olan aşçılar; Altındağ, Kazan ve Kızılcahamam Müftülüğünde görev yapacak.

Başvuru yapmak isteyen adayların 3 Kasım 2016 tarihine kadar ilgili Müftülüklere giderek şahsen başvuru yapması gerekmektedir. Posta ya da aracı yolu ile başvuruların yapılması kabul edilmemektedir.

Memur adayı olanlar ya da Ankara dışından müracaat edenler için bulundukları ilde en az 2 yıl çalışmamış olanlar söz konusu kadroya müracaat edememektedir. Hizmetli ve Aşçı sınıfları için adayların bazı niteliklere sahip olması gerekmekte olup başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki bildiriyi incelemesi gerekmektedir.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim