Dışişleri Bakanlığı Batum Başkonsolosluğuna sözleşmeli sekreter alımı yapılacak. Devlet Personel Başkanlığından yapılan personel alım duyurusuna göre başvuru yapacak olan adayların eğitim düzeyinde lise mezunu olmaları ve yaş şartında en fazla 46 olmaları istenildi. İşte diğer başvuru şartları;

BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların T.C. vatandaşı olmaları 46 yaşından gün almamış olmaları, en az lise ve dengi okullardan mezun olmaları, kamu haklarından yoksun olmamaları, 6 aydan fazla hapis veya dahi zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanmak suçlarından ceza almamış olmaları, erkek adayların askerliğini yapmış olmaları, görevini yapmaya engel sağlık engelinin bulunmaması, iyi derecede gürcüce bilmeleri, türkçe dilini bilmeleri, bilgisayar ve daktilo kullanabilmeleri istenilmektedir.

Adayları başvuru kılavuzunda istenilen belgleri 23 Ağustos tarihine kadar Ninoshvili Kucha 9 Batum / Georgia adresindeki Batum Konsolosluğuna şahsen yada posta yolu ile son başvuru tarihinden önce olacak şekilde başvurular yapılabilecek. Adaylar 7 eylül tarihinde saat 11:00'de yazılı sınava tabi tutulacaklar. 14 Eylül tarihinde ise sözlü ve uygulamalı sınava alınacaklar.

Başvuru kılavuzu

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim