Dışişleri Bakanlığı personel alımı ilanı yayımladı. Bakanlık yayımladığı personel alımı ilanına göre Toronto Başkonsolosluğu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Boş bulunan Sözleşmeli Sekreter pozisyonunda personel alımı yapılacak.  Peki kimler başvuru yapabilecek? Ne Zaman Başvuru yapılacak? İşte detaylar:

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Dışişleri Bakanlığı Toronto Başkonsolosluğu Sözleşmeli Sekreter alımı için adaylardan genel olarak " Türkiye CUmhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak şartları aranacak.

Özel olarak ise adaylardan, 

  • Sınav tarihi itibariyle 41 yaşından gün almamış olmak,
  • En az lise veya dengi okulları ile bu okullarla eşdeğer olduğu Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış yabancı okullardan mezun olmak,
  • Her türlü iklim koşullarında görev yapmaya engel durumu bulunmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelemek (Sağlık Kurulu Raporu istihdam edilecek adaylardan istenir),
  • Çok iyi derecede İngilizce ve Türkçe bilmek,
  • Bilgisayar ve daktilo kullanabilmek,

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Toronto Başkonsolosluğu sekreter alımı başvuruları ilanın yayımlansı ile birlikte başladı. Adaylar başvurularını en geç 05 Şubat 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece Toronto Başkonsolosluğu 10 Lower Spadina, Suite 300, Toronto ON, M5V 2Z2 adresine ulaşacak şekilde veya mesai saatleri içinde (hafta içi her gün 10:00 - 16:00 saatleri arasında) şahsen yapılabilir. Postayla yapılan başvurularda meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan Başkonsolosluğumuz sorumlu değildir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim