1999 yılından beridir Türkiye'nin ilk dijital platformu olan Dijitürk yeni personel istihdamları yapacak. Yeni açıklanan ilanlara göre 22 kadroda lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylara yönelik olarak tecrübe şartı olmadan başvuru yapılabilecek. Alımlar hangi kadrolarda olacak?

Content Protection Specialist, Internal Audit, Ürün Yönetimi ve Fiyatlandırma Birim Yöneticisi, Editör, System And Database Management Specialist, Pricing Specialist, Production Assistant, Reji Server Operatörü, Bayi Satış Yöneticisi (İstanbul), Karar Destek Sistemleri Çözümleri Uzmanı, Acquisitions Analytics Specialist, Oracle E-Business Suite Logistics-Business Analyst, Purchasing Assistant Specialist, Fullstack QA Engineer, Test Mühendisi, Cdn Specialist, Çağrı Merkezi Yazılım Uzmanı, Oracle Ebs Yazılım Geliştirme Uzmanı, Media Analysis And Rating Specialist, Frontend Developer, Business Development Specialist kadrolarında alımlar yapılacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların en az lisans ve lise mezunu olması, iş tecrübesi şartlarında en az 2 yıl çalışmış olması, bazı kadrolar için İngilizce bilgisinin olması, office programlarını kullanabilmeleri ekip çalışmasına uygun olması, askerliğini tamamlamış olması, yada 2 yıl ertelemiş olması, yaş şartında ise en az 18 yaşını tamamlamış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Dijitürk iş ilanları kariyer portalları üzerinden açıklandı. Adaylar bu ilanlara başvurularını aşağıdaki link üzerinden son başvuru tarihine kadar tamamlayabilirler.

İŞİN OLSA