Devlet personel Başkanlığı üzerinde 05 Kasım 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilana göre Devlet Personel Başkanlığı bünyesine farklı pozisyonlarda olmak üzere 500 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanan ilana göre başvurular bugün ( 05 kasım 2019 ) itibari ile başlayacak. Peki alım yapılacak kadrolar nedir? Kimler Başvuru Yapabilir?

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 18 farklı kadro ile bünyesine sürekli işçi alımı yapacak. Bu kapsamda Greyder Operatörü, Dozer Operatörü, Eksvatör Operatörü, Yükleyici Operatörü, Ağır vasıta Ustası, Motor ustası, Demir Kaynak Ustası, Oto Elektrik Ustası, Ağaç İşleri Ustası, Çarkhane Ustası, Döşeme Ustası, Kaporta ustası, Noya ustası, tesisat Elektrik Ustası, Sondaj İşçisi, Şoför, Treyler Operatörü olmak üzere farklı kadroalrda toplamda 500 kişilik kdro ile alım yapacak. Ayrıca alımlar farklı illerdeki Bölge Müdürlüklerine yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

DSİ Personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmeki 18 yaını tamamlamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Devlet Personel Başkanlığı tarafından gelen ilana göre DSİ yaptığı açıklamalrda öyle ifadeler yer aldı" Kurumumuz Merkez ve Taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 500 adet Sürekli İşçi alınacaktır. Talebimiz Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Açık Kamu İş İlanları bölümünde 05.11.2019 tarihinde ilan edilecek ve 5 gün ilanda kalacaktır. Talebimiz ilan edildikten sonra ilanda belirtilen şartları taşıyan adaylar, başvurularını Türkiye İş Kurumu İl Müdürlükleri veya internet (www.iskur.gov.tr) aracılığıyla yapacaktır." Denildi.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim