Devlet Personel Başkanlığı personel alımı için açıkladığı memur alımlarında 8 Kasım, 9 Kasım ile 10 Kasım tarihleri arasında 1835 adimi süreli işçi, memur ve personel alımı yapacak.

Kamu kurumlarına askeri personel, meslek personeli, sürekli işçi kadrosunda personel ve sözleşmeli olarak istihdam edilmek üzere yapılan alımlar devam ediyor.

UZMAN ERBAŞ ALIMI;

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi tarafından uzman erbaş başvurularına göre 1457 kişi alınacak. Adaylar başvurularını 29 Kasım tarihine kadar tamamlaması gerekecek. Personel Temin Merkez Komutanlığı tarafından açıklanan ilanda adayların genel başvuru şartlarına eğitim ve yaş şartlarını taşımları halinde başvuru yapmaları istenildi.

ilan detayları için tıklayın

MESLEK PERSONELİ ALIMI;

Bankacılık Denetleme Kurumu tarafından 150 Meslek personeli alınacak. Bankacılık Uzman yardımcısı yeminli murakıp yardımcısı BDDK uzman yardımcısı unvanlarındaki meslek personeli alımlarında adalar 22 ile 23 Aralık tarihindeki sınava katılmak için başvuru yapmaları gerekecek. 15 Kasım tarihinde başlayacak olan başvurularda 26 Kasım tarihine saat 16:00'a kadar yapılması istenildi.

İlan detayları için tıklayın

ZABITA MEMURU ALIMI;

Bursa Büyükşehir Belediyesine 2018 KPSS'den en az 70 puan adayların başvuru yapabileceği Zabıta memurları alınacak. Başvurular 16 Kasım ile 30 Kasım tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak.

ilan detayları için tıklayın

UZMAN YARDIMCISI ALIMI;

Milli Güvenlik Kurumuna 20 uzman yardımcısı alımlarında KPSS'den en az 80 puan almış olanlar başvuru yapabilecekler. 35 yaşını doldurmamış olmak, YDS'den D düzeyinde puanı olmak gerekli olacak.

İlan detayları için tıklayın

SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI

Devlet Demir Yolları 157 sürekli işçi alım ilanına başvurular İŞKUR üzerinden alınacak ve 15 Kasım tarihinde İşkur üzerinden açıklanacak. Adaylar başvurularını tamamlamalarının ardından sözlü başvuruları kabul edilenler nihai listede yer alan adaylar sözlü sınava alınacaklar.

İlan detayları için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim