DPB tarafından yayımlanmış olan ilana göre Devlet Opera ve Balesi Mersin ilinde bulunana müdürlüğüne sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre Mersin Devlet Opera ve Balesi personel eksikliğini karşılamak üzere Türk Uyruklu Misafir Sanatçı çalışma gurubunda temsili gün başına pozisyonunda 2 sanatsal yardımcı eleman alımı yapacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Mersin Devlet Opera ve Balesi adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki 1, 2, 3, 4, 5, 6 ve 7. maddelerindeki belirtilen genel şartları taşımak, Yüksekokul mezunu olmak, Tercihen İngilizce olmak üzere bir yabancı dil bilmek, Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik bölümü mezunu olmak ve Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 01 Ağustos 2018 tarihine kadar mesai saati bitimine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını, Diploma aslı ve fotokopisi, 2 adet Fotoğraf, Nüfus Cüzdnı fotokopisi, Özgeçmiş ve Adli Sicil kaydı belgeleri ile şahsen veya posta yolu ile yapmaları gerekmeketdir. Adaylar başvuru işlemi sonrasında 02 Ağustos 2018 tarihinde saat 11:00 da Mersin Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü, Cumhuriyet Alanı Kültür Merkezi Binası Akdeniz/Mersin adresinde sınava tabii tutulacaklardır.

İlanın tam Metni

Editör: TE Bilisim