Devlet Personel Başkanlığı tarafından farklı tarihlerde yapılan duyurulara göre Farklı illerdeki Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü bünyelerindeki personel eksikliğini karşılamak adına personel alımı yapacaklarını belirttiler Adaylar Devlet Opera ve Balesi Müdürlüklerinin aradığı şartları taşımaları durumunda başvurularını gerçekleştirebilirler.

HANGİ İLLERDEN KAÇ KİŞİ ALINACAK

Yapılan duyurulara göre, Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü, Antalya Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü ve Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü bünyelerindeki personel eksikliği için alım yapacaklar. 

Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Bünyesine, 1 Orkestra Sanatçısı (Viyolonsel), 1 Orkestra Sanatçısı (Timpani/Vurmalı Çalgılar), olmak üzere toplamda 2 personel alacak.

Antalya Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü bünyesine, 1 Orkestra Sanatçısı (Klarnet), 2 Atölye Elemanı (1 Elektrikçi, 1 Sesçi), olmak üzere toplamda 3 personel alacak.

Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü bünyesine, 2 Sanatsal Yardımcı Eleman (1 Kondüvit, 1 Büro Elemanı), 2 Orkestra Sanatçısı (1 Obua, 1 Korno),  4 Atölye Elemanı (1 Realizatör, 1 Kaşör, 1 Bezleme, 1 Peruka) olmak üzere toplamda 8 personel alınacak.

BAŞVURULAR:

Adaylar bu ilanlara ilanda belirtilen son başvuru tarihlerine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlanlar farklı tarihlerde yapılmış olup her ilanda başvuru tarihleri farklıdır. İlanların tam metinlerine ulaşmak isteyen adaylar Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sayfasından ulaşabilirler.

Editör: TE Bilisim